Creveți Malai Curry

Creveți Malai Curry
Creveți Malai Curry ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 284 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 40 minute. 10 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, semințe de cardamom, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza turmeric sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Creveți Malai Curry, Mughlai Malai Kofta Curry, și Nucă De Cocos Tigru Creveți Curry (Thengai Konju Curry).

Instrucțiuni

1
Pregătiți garam masala proaspătă: într-o mașină de tocat cafea, macinați semințele de cardamom, 3 cuișoare întregi și 3 bețișoare de scorțișoară într-o pulbere fină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Garam MasalaGaram Masala
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cele 4 cuișoare întregi, 4 păstăi de cardamom și 2 bețișoare de scorțișoară și prăjiți câteva secunde (aveți grijă, deoarece cuișoarele tind să iasă din tigaie). Se amestecă ceapa rasă și se reduce focul la mediu-scăzut. Gatiti si amestecati pana cand lichidul se usuca si ceapa nu mai miroase crud, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pasta de ghimbir și pasta de usturoi și gătiți timp de 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
5
Se amestecă turmericul și ardeiul cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
TurmericTurmeric
6
Adăugați roșiile tocate și gătiți până când roșiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Se toarnă în apă, se acoperă tigaia și se gătește încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă laptele de nucă de cocos și se amestecă bine. Când amestecul este chiar sub fierbere, amestecați creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Presărați amestecul cu aproape toată pulberea proaspătă de garam masala, rezervând un vârf de cuțit pentru a fi folosit ca garnitură. Se amestecă ușor pentru a combina. Nu acoperiți tigaia în această etapă, deoarece laptele de nucă de cocos se va coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
De îndată ce creveții sunt roz și fierți, 3 până la 5 minute, adăugați ghee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
GheeGhee
11
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Presărați garam masala rezervată peste vas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista