Creveți la grătar Tapenade Quesadillas ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 674 calorii. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 4.3 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, brânză gruy otrivre, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pesto Creveți La Grătar Caprese Quesadillas, Quesadillas picant de creveți la grătar cu sos de cremă de avocado afumat, și Crostini de creveți cu tapenadă de anghinare-SRC Post pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu procesor de alimente rulează, picătură usturoi prin jgheab alimente; proces până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați hamsii, capere și ulei de măsline; procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3
Adăugați măsline, procesând doar până se toacă. (Nu supraprocesați; amestecul trebuie să fie gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
4
Combinați amestecul de măsline și creveții într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați 4 tortilla pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Presărați fiecare tortilla cu 1/3 cană de brânză; top cu un sfert din amestecul de creveți. Top amestec de creveți cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Puneți tortilele rămase peste brânză, apăsând ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Grătar, acoperit, la foc mediu (300 până la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
timp de 2 minute. Întoarceți rapid și cu atenție quesadillas, folosind o spatulă mare și largă. Grătar, acoperit, 2 minute suplimentare sau până când brânza se topește și tortilele sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De Legume
10
Tăiați fiecare quesadilla în 6 pene și serviți imediat.
11
Sfat: întoarcerea quesadillas păstrează rapid sucurile lor de la picurare, ceea ce poate provoca flare-up-uri și tortilla arse.
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexii de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de flori portocalii și trandafir sălbatic cu caise, piersici albe și coaja de portocala. Crisp, uscat și bine structurat cu mere de aur și citrice.Minunat versatil. Excelent ca apertif și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine refrigerate.