Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții coapte cu unt. Această rețetă face 4 porții cu 523 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, sare, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Prăjiți Cu Unt, Creveți Cu Unt Rockefeller, și Creveți Umpluți Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți firimiturile de pâine uniform pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Urmăriți-le cu atenție, deoarece ard foarte repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor și răciți. Ridicați cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Fluturați creveții prin felierea de la coadă în față pe partea superioară a creveților, unde era vena. Feliați cât mai adânc posibil, fără a tăia tot drumul. Întoarceți creveții și faceți 3 fante mici superficiale orizontal peste creveți, având grijă să nu tăiați până la capăt. Aceste fante vor împiedica creveții să se onduleze în timpul gătitului. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Amestecați oregano, cimbru, pătrunjel, busuioc și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați amestecul de ierburi de usturoi în firimiturile de pâine și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Ungeți o tigaie mare rezistentă la cuptor cu o parte din untul topit, acoperind bine fundul. Scufundați creveții în unt, cu fața deschisă în jos, apoi dragați în firimiturile de pâine, apăsând astfel încât să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați creveții, pesmetul cu fața în sus, în tigaie în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Când toți creveții sunt în tigaie, stropiți blatul cu puțin mai mult din untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când creveții sunt doar fierți și firimiturile de pâine se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Aruncați rucola cu uleiul de măsline și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Împărțiți rucola între 4 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Piept De Pui La Rotisor
12
Așezați 4 creveți în jurul fiecărei grămezi de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
13
Stropiți cu mai mult unt, dacă doriți, și serviți cu pene de lămâie.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.