Creveți și crupe de brânză cu slănină

Creveți și crupe de brânză cu slănină
Creveți și crupe brânzos cu Bacon este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 570 calorii. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 90 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână grăsimi de gătit rapid, lapte evaporat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crupe de brânză cu creveți, Creveți și crupe de brânză, și Cheesy creveți-și-crupe caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui și laptele evaporat la fiert într-o cratiță mare; amestecați grăsimile și sarea și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți crupe până se îngroașă, amestecând des, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 cană de brânză Cheddar până se topește. Puneți grâul deoparte și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Gatiti si amestecati baconul intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand sunt crocante, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați slănina într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de picături de slănină din tigaie și gătiți și amestecați creveții, ardeiul gras verde și ceapa în picături de slănină până când creveții sunt roz aprins și nu mai sunt translucizi în interior și ardeiul verde este fraged, 5 până la 8 minute. Amestecați slănina în amestecul de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți grătarele într-un vas de servire, acoperiți cu amestec de creveți și presărați cu 1 lingură de brânză Cheddar pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista