Creveți înveliți cu coriandru cu ananas Murat picant
Creveți înveliți cu coriandru cu ananas Murat picant este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piei wonton, jalapeno, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Rețete similare includ Creveți înveliți cu coriandru cu ananas Murat picant, Scoici învelite cu slănină cu coriandru picant-maioneză, și Bacon Picant Înfășurat Mușcături De Ananas.
Instrucțiuni
Pentru ananasul Murat picant: într-o tigaie medie sotată, încălziți uleiul, adăugați piper și ceapă, sotati ușor,
Combinați toate ingredientele, încălziți timp de 3 minute la foc mediu și lăsați să se răcească timp de 1 oră.
Condimentați creveții cu sare și piper.
Amestecați laptele și oul, dragați ambalajul wonton în lapte, apoi adăugați 1/2 bucată de creveți în colțul ambalajului, adăugați un vârf de coriandru și 1 bucată de ardei gras roșu, înfășurați și așezați cusătura în jos în tigaie medie cu ulei de canola la foc mediu spre mare. Se prăjește până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.