Creveți În Stil New Orleans
Nevoie de un curs principal pescatarian? Creveții în stil New Orleans ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 3,95 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, roșii, creveți în coajă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți În Stil New Orleans, Creveți La Grătar În Stil New Orleans, și Creveți La Grătar În Stil New Orleans.
Instrucțiuni
Curățați creveții, lăsând cozile aprinse;rezervați cojile. Devein creveți, apoi clătiți într-o strecurătoare; se scurge și se usucă.
Se presară cu condimentul creol.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați cojile de creveți și jumătate din scallions și gătiți până când cojile devin roz, 1 până la 2 minute.
Adăugați sosul Worcestershire și 1 1/2 căni de apă și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se strecoară bulionul de creveți printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron; aruncați solidele.
Topiți restul de 4 linguri de unt în tigaie la foc mare.
Adăugați creveții și ceapa rămasă și gătiți până când creveții încep să devină roz, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul de creveți rezervat și fierbeți până la fiert, încă aproximativ 3 minute.
Între timp, puneți porumbul într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde până la cald, 2 până la 3 minute.
Tăiați roșia în bucăți. Împărțiți porumbul și roșiile între boluri.
Adăugați creveții și oala în bulion.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Gajan Alteni di Brassica Sauvignon Blanc cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 150 de dolari pe sticlă.
![Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc]()
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Galben auriu cu un parfum elegant cu note aromate în armonie cu fructul distinct. Structură densă și corp echilibrat, susținut de aciditate perfect integrată.