Crepe Flambeed cu Mascarpone și cireșe

Crepe Flambeed cu Mascarpone și cireșe
Flambeed Crepes cu Mascarpone și cireșe este o rețetă mediteraneană care servește 4. Acest mic dejun are 1287 calorii, 17g de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați club soda, kirsch, chipsuri mici de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încearcă Cireșe Cu Mascarpone, Cheesecake mascarpone portocaliu cu cireșe prăjite, și Cireșe braconate în vin roșu cu cremă de Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru umplutură: într-un castron mic, combinați mascarpone, chipsuri de ciocolată, zahăr și un vârf de scorțișoară. Pune deoparte. Dacă faceți mai mult de 2 ore înainte, Rezervați la frigider, dar lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
MascarponeMascarpone
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Pentru sos: într-o cratiță mică la foc mediu, combinați cireșele, zahărul, coaja de lămâie și sucul și un strop de apă. Gatiti pana cand ciresele si-au lasat sucurile si aroma s-a concentrat, 10-12 minute. Când ați terminat, cireșele ar trebui să fie foarte dulci, iar sucul să fie siropos. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
A asambla: Schmear o parte din amestecul de mascarpone / ciocolată, de aproximativ 1/4 inch grosime, pe jumătatea inferioară a unei crepe. Îndoiți jumătatea superioară peste partea de jos pentru a crea un semicerc perfect și apăsați pentru a fixa. Îndoiți din nou creponul în jumătate, pentru a crea un triunghi liber. Repetați acest proces cu restul de 7 crepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
CrepeCrepe
5
Încălziți tigaia cu sosul de cireșe la foc mediu până când începe să baloneze. Aveți grijă să nu ardeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă kirsch-ul într-o ceașcă de măsurare cu un gura de scurgere și se toarnă cu grijă în sosul de cireșe. Opriți focul și aprindeți cu grijă sosul folosind o brichetă lungă. Lăsați flăcările să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
KirschKirsch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
7
Pentru a servi, aranjați 2 triunghiuri creponate pe fiecare farfurie de servire și lingurați cireșele calde flambeed deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
8
Sa-weeeeeet!
1
Într-un bol de amestecare, adăugați făina și sarea și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați ouăle, laptele, sifonul club și 3 linguri de unt topit în centrul fântânii și bateți împreună până când sunt combinate. Amestecul ar trebui să fie ca un aluat de clătite foarte slab. Dacă amestecul este puțin gros, amestecați puțin mai mult lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Lăsați aluatul să stea cel puțin 30 de minute înainte de utilizare.
1
Topiți aproximativ 1/2 linguriță de unt într-o tigaie mică antiaderentă. Untul trebuie să acopere fundul tigaiei, dacă există mult exces, ștergeți-l cu un prosop de hârtie. Păstrați prosopul de hârtie la îndemână în cazul în care aveți nevoie din nou (o veți face).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți tigaia la foc mediu. Umpleți o oală de 2 uncii, aproape până sus, cu aluat și turnați-o în tigaia preîncălzită, răsturnând și rostogolind tigaia, în timp ce puneți aluatul, pentru a acoperi uniform fundul. Acest lucru va necesita puțină practică, chiar și atunci când sunteți un producător de crepe cu experiență, primul cuplu se irosește întotdeauna. Acceptă-l și mergi mai departe.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Când marginile crepei încep să se îndepărteze de marginile tigaiei și fundul începe să se rumenească puțin, întoarceți crepa și gătiți-o aproximativ 1 minut pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți crepa din tigaie pe o farfurie și lăsați-o să se răcească. Stivați crepele în timp ce sunt gătite între pătrate de hârtie pergament. Repetați acest proces, până când se folosește tot aluatul, ștergând tigaia cu prosopul de hârtie sau topind puțin mai mult unt în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă

Crema Sherry, portul și șampania sunt alegeri excelente pentru clătite. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista