Cremă Rece De Căpșuni
Crema rece de căpșuni este o fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de afine, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cremă Rece De Căpșuni, COOL ' n Easy Strawberry Pie, și Înghețată Rece Cu Azot Lichid.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. x 5-in. tigaie cu o grosime dublă de folie; deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și smântâna până se omogenizează. Îndoiți căpșunile și toppingul biciuit.
Se toarnă în tigaie pregătită. Acoperiți și congelați câteva ore sau peste noapte.
Într-o cratiță mică, aduceți afinele, zahărul și apa la fiert; gatiti si amestecati timp de 3 minute. Se răcește ușor.
Transferați într-un blender; acoperiți și procesați până la piure. La frigider până la răcire.
Scoateți desertul din congelator cu 15-20 de minute înainte de servire. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie; îndepărtați folia.
Tăiați în felii cu un cuțit zimțat.
Se servește cu sos de afine.