Cremă Orzo

Cremă Orzo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo cremos. O porție conține 424 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 59 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, sare și piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cremă orzo cu ciuperci, Parmezan Cremos Orzo, și Cremă De Legume Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o cratiță mare mare de apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați orzo-ul și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
5
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă șalotul și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați roșiile și gătiți până sunt fragede, aproximativ 8 minute. Se amestecă smântâna și mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Adăugați orzo și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați parmezanul în amestecul de paste și aruncați pentru a acoperi. Amestecați amestecul de paste până când sosul acoperă pastele gros, adăugând suficient lichid de gătit rezervat pentru a menține o consistență cremoasă. Condimentează orzo-ul cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista