Cremă De Spanac Phyllo Cupe

Cremă De Spanac Phyllo Cupe
Crema de spanac Phyllo cupe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, frișcă, coji de phyllo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sufleu De Spanac-Cupe Phyllo, Mini Cupe Phyllo Cu Spanac, și Pui cu roșii uscate la soare, Fetan și spanac în cupe Phyllo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați cojile de filo într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie. Înveliți ușor cojile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți la 425 timp de 4 minute sau până se rumenesc ușor și foarte crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
6
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat, dar nu se rumeneste, amestecand frecvent. Tăiați grosolan 1 pungă de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați spanacul tocat în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, aruncand frecvent. Tăiați spanacul rămas; adăugați la spanacul ofilit în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, aruncand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Presărați amestecul de spanac cu sare; aruncați bine. Se amestecă smântâna și crema de brânză; gatiti 1 minut sau pana se topeste branza si sosul se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de spanac în fiecare coajă. Se acoperă uniform cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista