Cremă De Spanac Phyllo Cupe

Cremă De Spanac Phyllo Cupe
Crema de spanac Phyllo cupe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, frișcă, coji de phyllo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sufleu De Spanac-Cupe Phyllo, Mini Cupe Phyllo Cu Spanac, și Pui cu roșii uscate la soare, Fetan și spanac în cupe Phyllo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați cojile de filo într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie. Înveliți ușor cojile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 425 timp de 4 minute sau până se rumenesc ușor și foarte crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat, dar nu se rumeneste, amestecand frecvent. Tăiați grosolan 1 pungă de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați spanacul tocat în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, aruncand frecvent. Tăiați spanacul rămas; adăugați la spanacul ofilit în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, aruncand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Presărați amestecul de spanac cu sare; aruncați bine. Se amestecă smântâna și crema de brânză; gatiti 1 minut sau pana se topeste branza si sosul se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de spanac în fiecare coajă. Se acoperă uniform cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista