Cremă De Praline

Cremă De Praline
Crema de Praline este o vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 936 calorii, 10g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți lapte, nuci pecan, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Înghețată De Praline, Înghețată De Praline, și Plăcintă Cu Cremă De Praline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 1 cană de zahăr și suc de lămâie într-o cratiță de 1 1/2 litru la foc mediu și se gătește, înclinând tigaia pentru a topi zahărul uniform și amestecând ocazional, până când zahărul se topește și capătă o culoare aurie deschisă. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Bateți împreună restul de 1 cană de zahăr, gălbenușuri de ou, lapte și făină într-o cratiță grea; aduceți doar la foc mic la foc mediu, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați imediat amestecul de zahăr în amestecul de lapte și gătiți, amestecând constant, timp de 5 până la 7 minute sau până când are o grosime asemănătoare budincii. Se amestecă nucile pecan. Acoperiți, plasând folie de plastic direct pe umplutură și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista