Cremă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crema de nucă de cocos. Această rețetă servește 10. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de rom de nucă de cocos, amidon de porumb, lapte de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă cu cremă de nucă de cocos II, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, laptele de nucă de cocos și fasolea de vanilie și semințele într-o cratiță medie nereactivă; aduceți la foc mic la foc mic.
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și amidonul de porumb împreună într-un bol mare. Bateți încet laptele cald în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul în tigaie, puneți-l la foc mediu și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa. Răzuiți amestecul într-un bol, îndepărtați fasolea de vanilie și bateți în extractul de rom și vanilie.
Lăsați crema să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până la rece, cel puțin 2 ore.