Cremă De Brânză Pecan Cookie-Uri
Crema de brânză Pecan cookie-uri durează aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 54 de porții cu 162 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 701 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de morcovi fursecuri Pecan cu glazură de brânză cremă de portocale, Tort de morcovi cu umplutură de cremă de Pecan și glazură de brânză cremă, și Cremă De Brânză-Patiserie Pecan.
Instrucțiuni
Coaceți nucile pecan pentru a se rumeni: Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți. Tăiați grosolan 1 1/2 căni de nuci pecan și întindeți-le pe o foaie de prăjituri și coaceți timp de aproximativ 10 minute sau până când nucile sunt parfumate. Se lasă deoparte să se răcească.
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mare.
Faceți aluatul pentru biscuiți: bateți împreună untul și crema de brânză într-un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați zahărul și vanilia și bateți încă un minut.
Reduceți viteza mixerului la minim și bateți făina și sarea până când sunt combinate. Nu amestecați prea mult. Îndoiți pecanele prăjite.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți aluatul în jumătate. Formați aproximativ fiecare jumătate într-un buștean de 8 inci cu diametrul de aproximativ 2 inci.
Înfășurați fiecare buștean în folie de plastic și puneți-l în congelator până când este ferm, aproximativ 4 ore, dar peste noapte este cel mai bine. Aluatul poate sta la congelator până la două săptămâni și aproximativ o lună dacă este înfășurat și apoi plasat într-un recipient etanș.
Rulați buștenii de aluat în nuci pecan, tăiați în runde: Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți cu rafturi pe treimile superioare și inferioare. Tăiați mărunt restul de 1 1/2 căni de nuci pecan. Desfaceți unul dintre buștenii de aluat și rulați în nuci pecan.
Tăiați în runde groase de 1/4 inch. Distanțați 1 inch pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament sau covorașe din silicon.
Coaceți fursecurile la 350 de grade F timp de 18-20 de minute sau până când marginile devin ușor aurii. Rotiți cookie-urile la jumătate pentru a asigura o coacere uniformă.
Lăsați să se răcească pe foi timp de un minut sau două înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul de biscuiți rămas.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "