Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cremos Cilantro-Lime Slaw. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 144 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 349 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă Cilantro-Lime Slaw, Salată picantă de coriandru cu pansament cremos de var, și Lime-Cilantro Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateti maioneza, smantana, 3linguri suc de lămâie, coaja de tei, chile,și usturoi într-un castron mare. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Coaja De Tei
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați varză și ceapă verde; aruncați laincorporați uniform. Se condimentează cu sare șipiper. Acoperiți și răciți 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Rețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Condimentați slaw cu mai mult suc de lămâie, sare și piper,dacă doriți, chiar înainte de servire.