Creamed Collard Greens
Reteta crema Collard Verzilor ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 213 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 61 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 12. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, usturoi, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Rețete similare includ Creamed Collard Greens, Creamed Collard Greens, și Creamed Collard Greens.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Umpleți un vas foarte mare cu trei sferturi plin cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați verdele de collard în apă și asigurați-vă că toate sunt bine scufundate. Întoarceți apa la fierbere și fierbeți până când verdele este fraged și verde strălucitor, 10 până la 15 minute.
Scurgeți verdele și rulați sub apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți bine verdeața, strecurând excesul de apă cu mâinile sau așezând într-un prosop de bucătărie și strecurând. Se toacă mărunt verdeața și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o tigaie sau cuptor olandez suficient de mare pentru a ține toate verdele.
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 4 până la 6 minute.
Adăugați crema și aduceți la foc mic, amestecând ocazional. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 25 de minute-urmariti cu atentie, deoarece crema poate fierbe rapid!
Adăugați verdele și aruncați până se încălzește. Condimentează generos cu nucșoară, sare și piper.
Se adaugă într-un vas de servire și se presară parmezanul.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett]()
Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett
Brauneberger Kabinett Riesling are o structură foarte fină, delicată, cu o aromă ridicată, care este o combinație interesantă de coajă de tei, ierburi proaspete și o furnicătură picantă. Pur și suculent pe gust, cu o notă enervantă de dulceață, acest lucru face un aperitiv delicios.