Covrigi

Covrigi
Covrigi ar putea fi doar garnitura pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la BBC Good Food necesită albuș de ou, bicarbonat de sodă, zahăr brun și puțin ulei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Covrigi, Totul Covrigi, și Covrigi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia cu 300 ml apă călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Puneți făina, zahărul și 1 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă peste lichidul de drojdie și se amestecă într-un aluat dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Înclinați-vă pe suprafața de lucru și frământați împreună până când este netedă și elastică, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
5
Puneți aluatul într-un bol ușor uns și acoperiți cu o bucată de folie alimentară unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Așezați într-o zonă caldă și lăsați până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră, apoi descoperiți și răsturnați pe suprafața de lucru.
7
Împărțiți aluatul în porții 10 și formați în bile pe care îmi place să le cântăresc pentru a vă asigura că sunt toate de aceeași dimensiune. Aliniați - vă pe 2 tăvi de copt căptușite cu pergament și acoperiți ușor cu folie alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
8
Se lasă aproximativ 30 de minute sau până se ridică și se umflă, apoi se îndepărtează folia alimentară.
9
Folosiți un deget înfăinat pentru a face o gaură în centrul fiecărui covrig, învârtindu-l pentru a întinde puțin aluatul, dar având grijă să nu scoateți prea mult aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
10
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
11
Umpleți o cratiță mare cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
12
Adăugați bicarbonatul de sodă pentru a alcalina apa (vezi vârful, mai jos stânga).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Așezați 1-2 covrigi în apă la un moment dat și fierbeți timp de 1 min (2 minute dacă doriți un covrig mai mestecat), întorcându-vă la jumătate. Folosind o lingură cu fante, ridicați covrigii, scurgeți bine și așezați-i înapoi pe tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
14
Periați covrigii cu albușul de ou și presărați cu semințele alese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
BagelBagel
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
15
Coaceți timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
16
Transferați într-o grătar pentru a se răci înainte de a mânca. Se vor păstra timp de 3-4 zile sau vor îngheța timp de 2 luni (vezi cum se îngheață, sub stânga).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista