Covor Persan
Covorul persan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 74 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați iaurt cu lapte integral, frunze de mentă, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Covor rosu-tini, covorul roșu gata " tort de căpșuni cu capul în jos, și Covorul roșu – un Cocktail de rodie și Mocktail pentru Oscar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, rotiți 1 1/2 căni de castraveți englezi tocați grosier (pentru cea mai bună culoare, lăsați coaja), 2 căni de iaurt simplu din lapte integral și 2 lingurițe de frunze de mentă proaspete tocate până când sunt foarte netede.
Adăugați kosher sau sare de mare după gust (1/4 până la 1/2 linguriță). Umpleți patru pahare înalte (16 oz. capacitate) la jumătatea drumului cu cuburi de gheață.
Se toarnă amestecul de iaurt în mod egal în pahare. Umpleți încet fiecare pahar până la jantă cu apă rece.
Se ornează cu crenguțe proaspete de mentă.