Cotlete De Porc Umplute Gourmet

Cotlete De Porc Umplute Gourmet
Gourmet cotlete de porc umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1154 calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, ulei vegetal, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Cotlete De Porc Umplute, Cotlete De Porc Umplute, și Cotlete De Porc Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc pe suprafața de lucru. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit de dezosare sau decojire pentru a tăia un buzunar în fiecare cotlet de porc, făcând o fantă de 2 inci în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Amestecați ciupercile, brânza elvețiană, pătrunjelul, praful de usturoi, piperul negru și sarea într-un bol; umpleți Cotletele de porc cu amestec de ciuperci. Asigurați partea deschisă cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
BolBol
3
Bateți ouăle într-un bol; turnați pesmet într-un bol separat. Înmuiați Cotletele de porc umplute în oul bătut; apăsați Cotletele de porc în pesmet până când sunt complet acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Cotlet De PorcCotlet De Porc
OuăOuă
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; așezați Cotletele de porc, cu buzunarul în jos, în uleiul încins. Gatiti pana cand in afara cotletului de porc se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă suficient vin pentru a veni la jumătatea cotletului de porc. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți până când Cotletele de porc sunt fragede, aproximativ 2 ore. Verificați nivelul vinului ocazional și adăugați mai multe după cum este necesar. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista