Cotlete De Porc Umplute Gourmet
Gourmet cotlete de porc umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1154 calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, ulei vegetal, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Cotlete De Porc Umplute, Cotlete De Porc Umplute, și Cotlete De Porc Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de porc pe suprafața de lucru. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit de dezosare sau decojire pentru a tăia un buzunar în fiecare cotlet de porc, făcând o fantă de 2 inci în lateral.
Amestecați ciupercile, brânza elvețiană, pătrunjelul, praful de usturoi, piperul negru și sarea într-un bol; umpleți Cotletele de porc cu amestec de ciuperci. Asigurați partea deschisă cu o scobitoare.
Bateți ouăle într-un bol; turnați pesmet într-un bol separat. Înmuiați Cotletele de porc umplute în oul bătut; apăsați Cotletele de porc în pesmet până când sunt complet acoperite.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; așezați Cotletele de porc, cu buzunarul în jos, în uleiul încins. Gatiti pana cand in afara cotletului de porc se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Se toarnă suficient vin pentru a veni la jumătatea cotletului de porc. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți până când Cotletele de porc sunt fragede, aproximativ 2 ore. Verificați nivelul vinului ocazional și adăugați mai multe după cum este necesar. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).