Cotlete de porc umplute cu mere și ceapă cu sos de portocale-ananas

Cotlete de porc umplute cu mere și ceapă cu sos de portocale-ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc umplute cu mere și ceapă cu sos de portocale-ananas. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 522 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei, cotlet de porc, măr granny smith și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza granny smith apple ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de porc cu sos de ceapă, Cotlet de porc în sos de ceapă, și Cotlete de porc cu tarhon-sos de ceapă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați ușor buzunarele în cotlet prin felierea orizontală în lateral. Pe o farfurie, puneți sare și piper. Cotlete de dragare în condimente. Într-o tigaie medie la foc mediu, sotează slănina, ceapa tocată, cimbrul și salvia până când slănina este aproape crocantă și ceapa începe să se caramelizeze în jurul marginilor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați mere, unt, 2 linguri de suc de ananas-portocale și scorțișoară. Condimentează cu sare și piper. Umpleți fiecare cotlet cu amestec de mere și țineți-l împreună cu frigarui. În aceeași tigaie la foc mediu-mare, adăugați suficient ulei pentru a acoperi tigaia și căutați ambele părți ale cotletelor până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 1 cană suc de ananas-portocale și pene de ceapă rămase în jurul cotletelor. Se condimentează cu sare și piper și se coace până se gătește, aproximativ 20 până la 25 de minute, în funcție de grosimea cotletelor, bătând de 2 până la 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți Cotletele de porc din tigaie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați sucul de ananas-portocale rămas și răzuiți bucățile maronii care se agață de fundul tigaiei. Aduceți lichidul la foc mic și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați coaja de lămâie și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Se toarnă sosul peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista