Cotlete de porc de toamnă
Cotletele de porc de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 332 de calorii , 30 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 2,69 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați cidru de mere, unt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Rețete similare sunt Tort de mere de toamnă cu glazură de caramel , plăcintă de mere de toamnă și pâine de bere de toamnă .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în unt timp de 1-2 minute pe fiecare parte. Aranjați caisele și prunele peste carnea de porc.
Combinați cidrul, zahărul, sarea și curry; se toarnă peste fructe. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Scoateți cotletele și fructele și păstrați-le la cald.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se adaugă în sucurile din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se serveste cu carne de porc si fructe.