Cotlete de porc de toamnă

Cotlete de porc de toamnă
Cotletele de porc de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 332 de calorii , 30 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 2,69 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați cidru de mere, unt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Rețete similare sunt Tort de mere de toamnă cu glazură de caramel , plăcintă de mere de toamnă și pâine de bere de toamnă .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în unt timp de 1-2 minute pe fiecare parte. Aranjați caisele și prunele peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați cidrul, zahărul, sarea și curry; se toarnă peste fructe. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți cotletele și fructele și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se adaugă în sucurile din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se serveste cu carne de porc si fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista