Cotlete de porc cu pere

Cotlete de porc cu pere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Cotlete de porc cu pere. O porție conține 2999 de calorii , 492 g de proteine și 91 g de grăsimi . Această rețetă servește 4 și costă 24,97 USD per porție. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet balsamic, unt, pere și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc cu pere , Cotlete de porc cu pere și Cotlete de porc cu pere și cidru .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pere, stropiți cu zahăr. Gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Scoateți perele într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Se presară cotlete de porc cu sare și piper. În aceeași tigaie, gătiți cotletele, descoperite, timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se scoate pe platou si se tine la cald.
6
Combinați amidonul de porumb și bulionul până la omogenizare; adăugați oțet și rozmarin. Se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se serveste cu cotlete de porc si pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista