Cotletul de porc și orezul este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 121 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de sare, ceapă, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlete de porc și orez, Cotlet De Porc Peste Orez, și Cotlete de porc și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă orezul și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Întindeți orezul într - o caserolă de 9 pe 13 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Presărați Cotletele de porc cu sare și aranjați-le deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
7
Se toarnă bulionul și 2/3 cană de apă peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Întindeți inelele de ceapă peste cotlet și presărați-le cu ardeiul. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când Cotletele de porc sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Schimbați cuptorul la fiert, adăugați un pic mai mult bulion dacă orezul este uscat și întoarceți vasul la cuptor pentru câteva minute până când carnea de porc se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.