Cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta

Cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta
Cotletele de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 81g de grăsime, și un total de 1194 calorii. Pentru $ 8.08 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare grosieră și piper grosier, cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlete De Miel Marocane Cu Cuscus Condimentat, Salată verde cu usturoi, ardei și ceapă, și Cotlete de miel pe roșii condimentate și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cotletele cu hârtie cerată sau plastic și loviți fiecare cotlet cu călcâiul palmei pentru a-l aplatiza. Condimentează cotletele cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2
Combinați chimenul, coriandrul și ardeiul și presărați amestecul uniform peste cotlet. Puneți condimentele în loc și spălați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Lăsați cotletele să stea 15 minute.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ardei și ceapă. Condimentați legumele cu sare și piper și gătiți împreună 5 minute, apoi adăugați roșii de struguri și continuați să gătiți până când pielea începe să izbucnească pe roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați jumătate din pătrunjelul cu frunze plate în tigaie și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Transferați legumele într-un platou și acoperiți cu folie liberă pentru a menține căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Puneți o lingură de ulei de măsline extra-virgin într-un vas mic pentru cuscus, doar globul ocular cantitatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Încălziți uleiul la foc mediu și adăugați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
11
Sotează usturoiul 1 minut apoi adaugă nucile de pin pentru a prăji puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
12
Adăugați ciorba de pui în oală și aduceți-o la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați cuscusul, scoateți-l de pe foc și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Lăsați să stea 5 minute.
15
Întoarceți tigaia la aragaz și adăugați o altă lingură de ulei de măsline extra-virgin, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
16
Adăugați cotlete de miel în tigaie și căutați 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, gătiți 4 minute pe fiecare parte pentru cotlete cu puț mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Așezați cotletele deasupra ardeilor și cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
18
Cuscusul de puf cu o furculiță și amestecați menta și pătrunjelul rămas. Treceți cuscusul la masă. Se face un pat frumos pentru legume și miel pentru a prinde toate sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista