Cotlet De Porc Sud-Vest La Grătar

Cotletele de porc la grătar din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 5,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 259 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce e bine. Încercați Cotlet De Porc Sud-Vest La Grătar, Cotlet de porc la grătar din sud-vest cu Salsa de piersici, și Cotlet De Porc Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc.
Întindeți amestecul de pudră de chili uniform pe ambele părți ale cărnii de porc. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Acoperiți și grătați carnea de porc la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 12 minute, întorcându-se frecvent, până când este ușor roz când este tăiat lângă os.