Cotlet de porc prăjit cu sos Madeira

Cotletele de porc prăjite cu sos Madeira ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 672 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.34 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, zahăr, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de vițel prăjit cu ciuperci și Madeira, O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc, și Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Combinați uleiul, cimbrul și usturoiul pe o farfurie mare.
Adăugați Cotletele de porc și întoarceți-le pentru a acoperi în uleiul condimentat.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
Între timp, acoperiți morelele uscate cu apă caldă și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se scurge, se clătește sub apă curentă și se usucă.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare.
Se adaugă merele, se presară cu zahărul și se fierbe la foc moderat, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 20 de minute.
Transferați merele pe o farfurie.
Puneți tigaia la foc mare, adăugați Madeira și rachiul și gătiți până se reduce la jumătate.
Adăugați morelele și bulionul de pui și gătiți până când bulionul se reduce la jumătate, aproximativ 7 minute. Se amestecă merele și se ia de pe foc.
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor până aproape de fumat. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și gătiți la foc moderat până când sunt aurii și cruste, 4 până la 5 minute. Întoarceți Cotletele de porc, transferați tigaia în cuptor și prăjiți cotletele timp de aproximativ 6 minute sau până când sunt fierte.
Transferați pe un platou.
Puneți tigaia la foc mare.
Adăugați sosul de mere și morel și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până se reduce ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă restul de 2 linguri de unt și se condimentează cu sare și piper. Puneți Cotletele de porc pe 4 farfurii mari, lingurați sosul de mere și morel deasupra și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.