Cotlet De Porc Prăjit Cu Condimente Cajun

Cotlet De Porc Prăjit Cu Condimente Cajun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc prăjite cu condimente Cajun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 536 calorii. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, făină cu creștere automată, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina auto-crescătoare, puteți urma acest fel principal cu Tort de frangipan cu pere și cireșe uscate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Natalie ' s Cajun-tilapia prăjită condimentată, O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc, și Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc cu 1 linguriță. condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2
Combinați condimentele rămase, făina și făina de porumb. Dragă cotlet de porc în amestec de făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați cotlet de porc și gătiți 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Strângeți sucul din lămâie peste Cotletele de porc și garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Serviți imediat.
5
* Condimentul creol poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista