Cotlet De Porc Picant De Muștar Maro

Cotlet De Porc Picant De Muștar Maro
Cotletul de porc picant de muștar maro necesită aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 175 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de cotlet de porc, făină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Cotlet De Porc Maro Super Picant, Muștar Brun Picant, și Cotlete De Porc Cu Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente.
2
Răspândiți muștarul uniform pe ambele părți ale cotletului de porc și presărați cu amestec de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Așezați făina într-un vas superficial; cotlete de dragare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
4
Gatiti Cotletele de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista