Cotlet de porc la grătar cu unt de șalotă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 97 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de rozmarin, șalotă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc la grătar cu unt de arțar, Cotlet de porc la grătar cu unt de ierburi, și Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar Și Șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Presărați ambele părți de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Combinați uleiul, arpagicul, cimbru, rozmarin și usturoi, amestecând bine. Frecați amestecul de ulei uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Așezați carnea de porc pe grătar; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a cărnii de porc înregistrează 15
Scoateți carnea de porc de pe grătar; lăsați să stea 5 minute.
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare.
Combinați untul, șalota și coaja de lămâie, amestecând bine.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de amestec de unt peste fiecare cotlet de porc; lăsați carnea de porc să stea încă 5 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.