Cotlet De Porc Grecesc

Cotlet De Porc Grecesc
Cotletul de porc grecesc ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 282 calorii. Un amestec de sare, sos worcestershire, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc În Stil Grecesc, Cotlete De Porc În Stil Grecesc, și Cotlete De Porc Grecești Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele nouă ingrediente; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scurgeți și aruncați marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, înveliți ușor grătarul. Grătar de porc, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4-5 în. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Laguna Chardonnay oferă note elegante de mere răcoritoare, piersici și portocale coapte. Straturile expresive de caramel și preț completează notele subtile de stejar prăjit. Corpolent cu note de cremă, acest vin are un finisaj moale, persistent.Laguna este dedicată producției de Chardonnay de clasă mondială din prestigioasa Vale a râului rus. În inima acestei regiuni se află inspirația pentru vinul nostru: Podgoria Laguna. Acest pământ a văzut primii struguri de vin plantați încă din anii 1800 și a găzduit Chardonnay de clasă mondială de mai bine de patru decenii. În valea râului rus, un sezon lung de creștere și briza răcoroasă de coastă au ca rezultat un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriieuropean
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista