Cotlet De Porc Fript

Cotlet De Porc Fript
Cotletele de porc fript necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 46 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, pudră de chili, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cotlet De Porc Fript, Cotlet De Porc Condimentat La Grătar, și Cotlet de porc fript cu sos de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați ketchup-ul, apa, oțetul, sosul Worcestershire, zahărul brun, sarea, boiaua, pudra de chili și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional. Puneți deoparte jumătate din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De ChiliPraf De Chili
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
PiperPiper
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Ungeți ambele părți ale cotletelor cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Așezați cotletele pe suportul pentru tigaie. Se fierbe la aproximativ 4 inci de căldură timp de 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Periați cu mai mult sos. Continuați să fierbeți, să întoarceți și să bateți la fiecare 3 până la 4 minute, până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Se servește cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista