Cotlet De Porc Cu Unt De Muștar
Cotletele de porc cu unt de muștar este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 141 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de porc, piper, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu unt de ierburi, Cotlete de miel cu crustă de muștar-ierburi, și Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc".
Instrucțiuni
Presărați cotletele uniform cu sare și piper și așezați-le pe o grătar într-o tigaie de carne căptușită cu folie de aluminiu.
Se amestecă împreună untul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează. Completați fiecare cotlet cu 1 lingură rotunjită. amestec de unt.
Se fierbe 5 inci de la căldură 8 la 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155.