Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu varză caldă. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 399 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, măr, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc pane cu Slaw cald de mere-varză, Slaw de varză caldă cu medalioane de porc, și Sage frecat cotlet de porc cu Slaw cald de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Condimentați Cotletele de porc cu 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste, dar inca usor roz in centru, 5 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe o farfurie, cort cu folie și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Topiți untul în aceeași tigaie. Gatiti varza, ardeiul gras, ceapa, marul si morcovii pana abia incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă în oțet, zahăr și restul de 1/2 linguriță. fiecare sare și piper.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.