Nevoie de un fel principal fără lactate? Cotletele de porc arse în sos de roșii-ciuperci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 375 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, usturoiul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc ars cu sos de struguri, Cotlete de porc cu sos de piper verde, și Cotlet de porc prăjit cu sos Poblano prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați Cotletele de porc uniform cu piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cotlet de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți încă 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
4
Scoateți Cotletele de porc din tigaie și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați roșiile și următoarele 5 ingrediente la tigaie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați cotletul de porc în tigaie; gătiți încă 5 minute sau până când se încălzește bine.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.