Cotletele de porc într-un sos de miere-muștar necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 380 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sare, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cotlete De Porc Cu Muștar De Miere, Cotlete De Porc Cu Muștar De Miere, și Cotlete de porc cu muștar de miere.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/2 linguriță praf de usturoi, sare și piper; se presară peste Cotletele de porc. Într-o tigaie mare, cotlet de porc brun în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Usturoi
Cotlet De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Îndepărtați și păstrați cald.
3
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Bateți bulionul, muștarul, mierea și praful de usturoi rămas; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Muștar
Bulion
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Bateți în smântână; gatiti si amestecati 4-6 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Întoarceți Cotletele de porc și sucurile în tigaie. Se acoperă și se fierbe timp de 3-5 minute sau până când un termometru citește 145.
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poppy Monterey Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă, cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructul roșu luminează peste palat, culegând zmeură și condimente sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe final lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.