Cotlet De Porc În Stil Grecesc

Cotlet De Porc În Stil Grecesc
Cotletele de porc în stil grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 233 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți castraveți, ceapă, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc În Stil Grecesc, Cotlete De Miel La Grătar În Stil Grecesc, și Cotlete de miel la grătar (stil grecesc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 lingură de oțet de vin roșu, oregano, 1 linguriță de ulei de măsline și usturoi într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați carne de porc în pungă și sigilați. Marinați timp de 20 de minute la temperatura camerei, întorcându-vă după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Combinați restul de 1 lingură de oțet, restul de 1 linguriță de ulei, iaurt, 1 lingură de mărar și 1/8 linguriță de sare, amestecând bine cu un tel. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
IaurtIaurt
MărarMărar
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați roșiile, castraveții și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
TomateTomate
CeapăCeapă
5
Presărați amestecul de roșii cu 1/8 linguriță de sare; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
6
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
7
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
8
Presărați uniform ambele părți de porc cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
9
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați 3/4 cană amestec de roșii pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 1 cotlet de porc și aproximativ 3 linguri amestec de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
TomateTomate
IaurtIaurt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista