Cotlet De Porc În Stil Asiatic Coace
Stil asiatic cotlet de porc coace este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tonkatsu-cotlet de porc în stil asiatic, Cotlet De Porc Asiatic (Sos De Soia De Ghimbir), și All-in-one cotlet de porc coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada: într-un bol mediu, nereactiv, amestecați sosul teriyaki, sucul de portocale, sherry, rădăcina de ghimbir, usturoiul, piperul și ienibaharul.
Adăugați cotletul de porc în castron, acoperiți și marinați la frigider timp de 6 ore, rotind după cum este necesar.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Scoateți cotletele și marinata din frigider.
Scoateți capacul și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când temperatura internă a cărnii a atins 145 grade F (63 grade C).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.