Coroană De Pâine De Crăciun

Coroană De Pâine De Crăciun
Această rețetă servește 8. O porție conține 172 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pâine, cățel de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pâine Cu Coroană De Crăciun, Coroană De Crăciun Stollen, și Prăjituri Cu Coroană De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Ungeți foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Presărați 2 linguri de brânză pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Rulați aluatul de pâine în brânză într-o frânghie de 24 de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PâineAluat De Pâine
BrânzăBrânză
RolaRola
4
Așezați pe foaia de cookie, formând cerc; ciupiți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Tăiați aluatul de 16 ori de la marginea exterioară a cercului la intervale de aproximativ 1 1/2 inch, tăind două treimi din drum, folosind foarfece de bucătărie. Ridicați și întoarceți fiecare altă secțiune de aluat spre centrul cercului ciupind capetele, astfel încât aluatul să semene cu ramurile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 1 până la 2 ore sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se amestecă uleiul și usturoiul; se unge peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Se presară cu restul de 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
10
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
OcaziiCrăciun
Revista