Coroană De Pâine De Crăciun
Această rețetă servește 8. O porție conține 172 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pâine, cățel de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pâine Cu Coroană De Crăciun, Coroană De Crăciun Stollen, și Prăjituri Cu Coroană De Crăciun.
Instrucțiuni
Ungeți foaia de prăjituri.
Presărați 2 linguri de brânză pe o suprafață plană.
Rulați aluatul de pâine în brânză într-o frânghie de 24 de inci.
Așezați pe foaia de cookie, formând cerc; ciupiți capetele pentru a sigila.
Tăiați aluatul de 16 ori de la marginea exterioară a cercului la intervale de aproximativ 1 1/2 inch, tăind două treimi din drum, folosind foarfece de bucătărie. Ridicați și întoarceți fiecare altă secțiune de aluat spre centrul cercului ciupind capetele, astfel încât aluatul să semene cu ramurile, dacă doriți.
Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 1 până la 2 ore sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă uleiul și usturoiul; se unge peste aluat.
Se presară cu restul de 2 linguri de brânză.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.