Cornul lui Melody Maque Choux
Melody ' s Corn Maque Choux ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 202 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați slănină, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 209 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Porumb Maque Choux, Maque Choux - porumb și roșii, și Okra-și-porumb Maque Choux pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie peste mediu, întorcându-se ocazional, până se rumenesc uniform și crocant, aproximativ 10 minute; scurgeți pe prosoape de hârtie. Rezervați 1 lingură de slănină.
Lăsați slănina să se răcească; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Topiți untul cu picăturile de slănină într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina, ardeiul gras verde, ardeiul gras rosu, cimbru, sare, piper negru, patrunjel si condimente Creole in amestecul de unt pana cand ceapa este translucida, aproximativ 8 minute.
Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, încă 2 minute.
Se amestecă în bulion de vită și porumb; se aduce la fierbere.
Acoperiți cratița și reduceți focul la minim; fierbeți până când bulionul este aproape evaporat și legumele sunt fragede, încă aproximativ 20 de minute. Se amestecă slănina mărunțită. Dish poate fi fiert la foc mic mai mult sau a avut loc la foc mic, dacă se dorește.