Cornish găină sub o cărămidă

Cornish găină sub o cărămidă
Cornish găină sub o cărămidă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 798 calorii, 51G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Brick Cornish Hens, Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă, și Pui De Cărămidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale a găinii; îndepărtați coloana vertebrală și aruncați. Cu un cuțit ascuțit, împărțiți găina în jumătate prin osul sânului. Clătiți și uscați cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Radeți coaja de lămâie și puneți coaja într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați pătrunjel, condimente de friptură și usturoi; se amestecă bine. Slăbiți pielea pe pui și frecați condimentele sub și pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Ungeți jumătățile de găină cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Preîncălziți cuptorul la 400.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți uleiul de măsline rămas în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați jumătățile de găină în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 5 minute. Întoarceți jumătățile de găină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați 1-2 cărămizi curate învelite în folie deasupra jumătăților de găină.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 180 circulatory.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Revista