Cornbread umplute coroana friptură de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde colecția de farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 1025 calorii, 53G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, țelină, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Umplute coroana friptură de porc, Umplute coroana friptură de porc, și Umplute coroana friptură de porc.
Instrucțiuni
1
Pentru friptura de porc: într-un blender, curățați uleiul, usturoiul și salvia până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. Frecați amestecul peste friptura de porc, asigurându-vă că acoperiți zonele dintre cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De Porc
Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați carnea de porc într-o tigaie și acoperiți-o cu folie. Refrigerați-l timp de cel puțin 2 ore și până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de prăjire.
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Întoarceți friptura cu susul în jos (oasele coastei în jos) în tigaia de prăjire. Prăjiți timp de 15 minute, apoi reduceți căldura la 350 de grade F și prăjiți până când un termometru citit instantaneu citește 155 de grade F când este introdus cu 2 inci în centrul cărnii, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Pentru umplutură: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ardeiul verde, ceapa, țelina și usturoiul și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, timp de 7 până la 10 minute. Într-un castron mare, combinați amestecul de legume cu pâinea de porumb sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați ouăle, bulionul, rozmarinul, coriandrul, sosul fierbinte, sarea și piperul și amestecați pentru a combina. Se amestecă încet mai mult bulion, dacă este necesar, până când umplutura este umezită. Apăsați umplutura într-o caserolă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri De Ulei Vegetal
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Treizeci de minute înainte de a scoate friptura, puneți umplutura în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Coaceți până la aur, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Când friptura este gata, scoateți-o din cuptor, cort cu folie și lăsați să stea cel puțin 15 minute. Când umplutura este gata, mound jumătate din ea pe un platou de servire. Întoarceți friptura în poziție verticală deasupra umpluturii. Umpleți centrul fripturii cu umplutura rămasă. Slice la masă.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de porumb. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.