Copane de curcan cu sos de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 600 de calorii, 50g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Tobe de curcan cu aragaz lent cu sos de prune, Bețișoare lipicioase la grătar cu sos de prune, și Bețișoare lipicioase la grătar cu sos de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați curcanul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Toată Turcia
2
Puneți curcanul în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Se amestecă sosul de prune, ceapa și sosul de soia; se toarnă peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Prune
Sos De Soia
Ceapă
Toată Turcia
4
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore sau până când sucul de curcan nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Suc
5
Scoateți curcanul din aragaz. Acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Îndepărtați orice grăsime din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
7
Se amestecă amidonul de porumb și apa; se amestecă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Apă
8
Acoperiți și gătiți la foc mare 15 până la 20 de minute sau până când sosul s-a îngroșat.