Cookie-uri uitate
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și desert prietenos cu fodmap? Cookie-urile uitate ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită albușuri de ou, zahăr auriu, pecan și extract de vanillan. 319 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Cookie-Uri Uitate, Cookie-Uri Uitate, și Pui Uitat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C. tapetați două foi de copt cu folie pentru a acoperi. Într-un castron mare curat, bateți albușurile cu un vârf de sare până se rigidizează și se usucă. Bateți treptat zahărul puțin câte puțin pentru a face o bezea groasă și lucioasă. Sfat în nuci de pecan și ciocolată, apoi extractul de vanilie și pliați ușor în bezea cu o lingură mare de metal.
Lingura îngrămădite lingurițe de amestec bezea, distanțate, pe foile de copt căptușite.
Introduceți foile în cuptor, apoi opriți-l și lăsați fursecurile cel puțin 3 ore, peste noapte sau până când cuptorul este rece.
Îndepărtați cu grijă cookie-urile din folie. Depozitați într-o cutie etanșă unde se vor păstra timp de 3-4 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "