Cookie-Uri Mini Linzer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile mini Linzer. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 154 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, conserve de zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Linzer tarte sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Linzer, și Cookie-Uri Linzer.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
În vasul unui mixer electric echipat cu dispozitivul de fixare a paletei, amestecați untul și zahărul până când acestea sunt doar combinate.
Adăugați vanilia. Într-un castron mediu, săturați făina și sarea, apoi adăugați-le în amestecul de unt și zahăr.
Se amestecă la viteză mică până când aluatul începe să se unească. Aruncați pe o suprafață prăfuită cu făină și formați-o într-un disc plat. Înfășurați în plastic și răciți timp de 30 de minute.
Rotiți aluatul gros de 1/4 inci și tăiați 2 runde de 3/4 inci cu un tăietor simplu sau canelat. Cu 1/2 din runde, tăiați o gaură din mijlocul fiecărei runde cu un tăietor în formă de inimă sau pică.
Așezați toate fursecurile pe o foaie de copt unsă și răciți timp de 15 minute.
Coaceți prăjiturile timp de 20 până la 25 de minute, până când marginile încep să se rumenească. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Întindeți conservele de zmeură pe partea plată a fiecărui cookie solid. Îndepărtați partea superioară a prăjiturilor decupate cu zahărul cofetarilor și apăsați părțile plate împreună, cu conservele de zmeură în mijloc și zahărul cofetarilor în partea de sus.