Cookie-Uri De Zahăr Brun I
Rețeta cookie-uri de zahăr brun pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Acest desert are 47 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48 și costă 5 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este îmbunătățit. Încearcă Cookie-Uri De Zahăr Brun Cu Unt Brun, Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookie-Uri, și Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de amestecare, cremă untul și zahărul brun. Bateți în ou, smântână grea și vanilie.
Adăugați încet făina, praful de copt și sarea.
Se amestecă până se amestecă bine. Dacă aluatul pare prea uscat, adăugați în apă, 1/2 linguriță la un moment dat.
Se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă la o grosime de 1/8 de inch.
Tăiați cu tăietori de prăjituri și așezați la 1 1/2 inci distanță pe foile de prăjituri.
Coaceți 8 până la 10 minute, până când sunt ușor colorate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu zahăr. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Desculț Bulbuc Roz Moscato]()
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!