Cookie-uri cu dungi alb-negru
Cookie-urile cu dungi alb-negru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri cu dungi alb-negru, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-uri alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul de vanilie, lingurați ușor 1 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 1 1/4 căni de făină și 1/8 linguriță de sare, amestecând bine cu un bici.
Așezați 1/2 cană de zahăr, 1/4 cană de unt și 1 gălbenuș de ou într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până când este combinat.
Se presara 2 linguri de apă cu gheață peste suprafața de aluat; bate doar până când umed. (Aluatul va fi ușor sfărâmicios.) Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperiți și răciți 1 oră sau până când este ferm.
Pentru a pregăti aluatul de ciocolată, lingurați ușor 3/4 cană făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 3/4 cană de făină, cacao și 1/8 linguriță de sare, amestecând bine cu un bici.
Puneți 1 cană de zahăr, 1/4 cană de unt și 1 gălbenuș de ou într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți în 1/2 linguriță de vanilie. Adăugați treptat amestecul de cacao la amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până când este combinat.
Se presara 2 linguri de apă cu gheață peste suprafața de aluat; bate doar până când umed. Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperiți și răciți 1 oră sau până când este ferm.
Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul de vanilie răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic.
Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul de ciocolată răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic.
Așezați aluatul de vanilie deasupra aluatului de ciocolată, înfășurați-l cu fața în sus.
Îndepărtați folia de plastic din aluatul de vanilie; întoarceți aluatul pe o suprafață ușor aromată.
Scoateți folia de plastic din aluatul de ciocolată.
Tăiați stiva de aluat în jumătate transversal pentru a forma 2 (8 x 6 inci) dreptunghiuri. Stivați un dreptunghi deasupra celuilalt, alternând aluaturi de vanilie și ciocolată; înfășurați în folie de plastic. Congelați 10 minute sau până când folia fermă și din plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Tăiați aluatul transversal în 6 (6 x 1 1/3-inch) benzi. Stivați 2 benzi una peste alta pentru a forma o stivă, alternând vanilia și ciocolata pentru a forma un model dungat; înfășurați în folie de plastic, apăsând ușor. Repetați procedura cu restul de 4 benzi pentru a forma 2 stive (vor exista 3 stive în total). Se răcește 30 de minute sau până când este foarte ferm.
Preîncălziți cuptorul la 37
Lucrul cu 1 stivă la un moment dat, desfaceți aluatul. Tăiați cu grijă fiecare stivă în 12 felii.
Așezați feliile de aluat la 2 centimetri distanță pe foile de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 375 timp de 12 minute. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Scoateți cookie-urile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.