Controale duble de pui și friptură-ierburi de pui fiert cu salsa de măsline peste orez Basmati și New York Strip Steak cu sos Robert peste cartofi pentru copii

Controale duble de pui și friptură-ierburi de pui fiert cu salsa de măsline peste orez Basmati și New York Strip Steak cu sos Robert peste cartofi pentru copii
Niciodată nu poți avea prea multe rețete mexicane, asa ca da controale duble de pui și friptură - Herb fiert în apă de pui cu Salsan de măsline peste orez Basmati și New York Strip Steak cu sos Robert peste cartofi pentru copii un try. O porție conține 1263 calorii, 105g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $ 8.34 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați merlot, șalot, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui fiert în apă cu salată de măsline peste orez Basmati, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și Gratar New York benzi friptură cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a face salsa de măsline pentru toppingul de pui, feliați capătul rădăcinii de pe întregul cap de usturoi și întoarceți-l cu susul în jos, înfășurați-l în folie de aluminiu și modelați folia astfel încât să susțină usturoiul pentru a permite capătul tăiat să stea în poziție verticală în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dientes De AjoDientes De Ajo
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se toarnă aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline pe usturoi, astfel încât să alunece între piele și cuișoare și se înfășoară cu folia, astfel încât să fie închisă. Se prăjește aproximativ 1 oră și se lasă deoparte până când este suficient de rece pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Într-un castron mic combinați roșiile, busuiocul, pătrunjelul, boabele de piper, măslinele și 2 linguri de ulei de măsline. Strângeți ușor cuișoarele de usturoi prăjite din piele în amestec. Îndoiți totul împreună și lăsați deoparte pentru a lăsa aromele să se integreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Pentru însoțirea orezului la pui, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați orezul basmati, frunzele de cimbru, sarea și piperul, permițând orezului să se prăjească câteva minute. Apoi adăugați bulionul de pui, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și lăsați să fiarbă acoperit și netulburat timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Orez BasmatiOrez Basmati
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
7
În timp ce orezul se gătește începe sosul pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie, la foc mediu-mare, și sotati șalotul până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Adăugați ciupercile și gătiți până când sunt fragede și renunțați la sucurile lor. (În timp ce ciupercile se răcesc, începeți să sotati slănina într-o tigaie separată pentru cartofi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați Merlotul și gătiți timp de aproximativ 5 minute. Între timp, într-un bol mic separat, faceți o suspensie cu 1 lingură de apă și amidonul de porumb, apoi adăugați pasta de roșii și muștarul Dijon și amestecați bine până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
MerlotMerlot
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați acest amestec în tigaia de ciuperci împreună cu demi-glace și patrunjel. Condimentează cu sare și piper după gust. Rândul său, de căldură în jos la mediu scăzut, și se lasă să se reducă și îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
În timp ce ciupercile se gătesc, încălziți uleiul în friteuza la 375 grade F sau conform instrucțiunilor producătorului pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
13
Sotează fâșiile de slănină într-o tigaie până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge și a se răci la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
15
Scurgeți excesul de grăsime de slănină din tigaie, lăsând un strat în care să soteze ceapa. Gatiti pana cand ceapa devine translucida. Prăjiți feliile de cartofi pentru bebeluși până devin aurii și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Transferați-le în tigaia de ceapă și sfărâmați-le în slănină. Se aruncă în scallions și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Încălziți cuptorul la 375 grade F pentru friptură, dacă terminați în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
18
Într-o tigaie mare, încălziți bulionul de pui la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
19
Adăugați busuiocul, tarhonul și pătrunjelul, aduceți la fierbere pentru a integra aromele, apoi reduceți căldura. Acesta este lichidul tău de braconaj. Condimentați pieptul de pui cu generozitate pe ambele părți cu sare și piper, frecând condimentul și așezați puiul în lichid de braconaj fierbinte. (Amintiți-vă, sunteți braconaj, nu fierbere. Lichidul trebuie păstrat la foc mic.) Braconaj pui până fierte prin, aproximativ 10 minute, de cotitură sânii la jumătatea perioadei de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
21
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie cu mânere sigure pentru cuptor. Condimentează fripturile cu walt și piper. Căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte netulburată (pentru a lăsa condimentele să se integreze în suprafața cărnii) și apoi la nivelul preferat de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
22
Transferați întreaga tigaie în cuptor pentru a termina (aproximativ 10 minute pentru mediu-rare) pot fi gătite și pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
23
Lăsați fripturile să se odihnească, apoi feliați în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
24
Pe jumătate din farfuria de servire, lingurați niște orez basmati, acoperiți cu o bucată de pui și lingurați salsa de măsline peste pui. Pe cealaltă jumătate a plăcii de servire, lingurați niște cartofi, acoperiți cu un" ventilator " de felii de friptură (aproximativ 3 uncii de friptură sau o cantitate egală cu jumătate de friptură de bandă, de persoană) și stropiți sosul peste friptura feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Benzi FripturăBenzi Friptură
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dientes De AjoDientes De Ajo
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
25
Încingeți farfuria cu vârfuri de haricot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts

Ingrediente

6cartofi pentru copii, feliațicartofi pentru copii, feliați85ardei habenerobacon benzibacon benzi2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez basmati (înainte de utilizare, puneți-l într-un castron, acoperiți cu apă și îndepărtați orice impurități care se ridică la suprafață. Apoi transferați într-o strecurătoare și clătiți bine)orez basmati (înainte de utilizare, puneți-l într-un castron, acoperiți cu apă și îndepărtați orice impurități care se ridică la suprafață. Apoi transferați într-o strecurătoare și clătiți bine)1parmezan rasColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional18sau 4 uncii) piept de pui dezosatsau 4 uncii) piept de pui dezosat9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)2cp. legume (de exemplu, spanac)mazăre congelatămazăre congelată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildemi-glacedemi-glace1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc tocate, ambalatefrunze proaspete de busuioc tocate, ambalate791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc ambalatefrunze proaspete de busuioc ambalate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalat pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plateambalat pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate2cp. legume (de exemplu, spanac)pătrunjel proaspăt tocat fin cu frunze plate (de la aproximativ 3 la 4 crenguțe mari)pătrunjel proaspăt tocat fin cu frunze plate (de la aproximativ 3 la 4 crenguțe mari)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel ambalatefrunze proaspete de pătrunjel ambalate301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de tarhon ambalatefrunze proaspete de tarhon ambalate1parmezan rasfrunze de cimbru proaspete tocate sau 1 linguriță de cimbru uscatfrunze de cimbru proaspete tocate sau 1 linguriță de cimbru uscat0cp. legume (de exemplu, spanac)piper măcinat, negru sau albpiper măcinat, negru sau alb454ardei habeneroharicots aburit verts, ca garnituraharicots aburit verts, ca garnitura1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline kalamata tăiate cubulețe mediimăsline kalamata tăiate cubulețe medii1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMerlotMerlot6puțin dovlecel tocatUleiUlei1parmezan rasfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1Oreos dublu umplutulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline extravirginulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa, cubuleteceapa, cubulete2cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper negru crăpateboabe de piper negru crăpate1Oreos dublu umplut1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala6puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1parmezan rassolzi tocați, numai părți albe și verzi fragedesolzi tocați, numai părți albe și verzi fragede1ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată510ardei habeneroNew York benzi fripturiNew York benzi fripturi1lingura. otet de vin rosutomate, semințe îndepărtate și cuburi mediitomate, semințe îndepărtate și cuburi medii2cp. legume (de exemplu, spanac)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1parmezan ras1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat85ardei habeneroCupa (despre ciuperci albe, curățate, tăiate și feliateCupa (despre ciuperci albe, curățate, tăiate și feliate1capusturoi cu cap întregusturoi cu cap întreg
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista