Conopida Sotată Cu Usturoi
Conopida Sotată cu usturoi este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 164 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Un amestec de conopidă, ardei iute zdrobit, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete, Broccoli sotate, conopidă și ciuperci, și Saut Conopidă Și Struguri Roșii pentru rețete similare.