Conopidă prăjită cu condimente și anghinare din Ierusalim
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită cu condimente și anghinarea din Ierusalim. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 207 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, piper cayenne, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui prăjit și anghinare din Ierusalim, Piept De Pui Prăjit Și Anghinare Din Ierusalim, și Dovlecei prăjiți cu ierburi și anghinare din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mare, combinați conopida și anghinarea din Ierusalim; aruncați-le generos cu ulei de măsline și sare.
Într-un castron mic, combinați chimenul și cayenne și adăugați la legume. Aruncați bine pentru a combina bine.
Întindeți legumele pe o foaie de copt într-un singur strat uniform-folosiți două foi de copt, dacă este necesar. Prăjiți 20 de minute, apoi amestecați legumele, astfel încât să aibă șansa să se rumenească peste tot și să rotească tigaia pentru a asigura o gătire uniformă. Prăjiți încă 20 de minute, apoi amestecați și rotiți din nou.
Prăjiți legumele încă 5 până la 10 minute, sau până când sunt maronii, fragede și miros minunat-aproape ca floricelele! Dacă nu sunt minunate și maro, lăsați-le să continue să se prăjească încă câteva minute. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Scoateți legumele din cuptor, presărați cu arpagic și transferați-le într-un vas de servit.