Confit De Pui Crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați confitul de pui crocant. Această rețetă face 1 porții cu 18184 calorii, 86G de proteine, și 1971g de grăsime fiecare. Pentru $ 36.16 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, picioare de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Latkes clare cu Confit de pui și ouă, Confit De Pui, și Confit De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pat pui uscat. "Asta ajută sarea și piperul să continue uniform."
Se amestecă sare și piper și se presară peste pui. Pune într - un 4-sau 5-qt. cuptor olandez și aranjați crengute de usturoi și cimbru deasupra. Acoperiți și răciți cel puțin 12 ore și până la
Preîncălziți cuptorul la 20
Adăugați grăsime de rață la pui; cald pe plită la foc mic, acoperit, până când grăsimea este topită, aproximativ 20 de minute. Ar trebui să acopere complet puiul; dacă nu, adăugați mai multe.
Coaceți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, cel puțin 8 ore și până la
Folosind clești, transferați cu grijă puiul într - un 9-cu 13-in. coaceți vasul și răciți. Așteptați ca grăsimea topită să se răcească, apoi se toarnă în recipiente și se răcește pentru utilizare ulterioară. Lăsați în urmă usturoiul și ierburile din fundul oalei și orice sucuri de carne gelatinizate. Dacă nu intenționați să folosiți imediat tot puiul, acoperiți-l cu grăsime încă lichidă; se va păstra, acoperit la frigider, câteva luni. (De fapt, pe vremuri, bucătarii îl păstrau la temperatura camerei răcoroase săptămâni întregi.) "Puteți folosi grăsimea pentru a găti. Data viitoare când faceți un pui prăjit, în loc de ulei de măsline, puneți această grăsime pe ea. Sau periați-l pe pâine la grătar."
Pentru a utiliza confit, crisp-l: lingura de gătit grăsime într-o tigaie adâncă, largă. Dacă puiul a fost răcit în grăsime, transferați-l pe o foaie de copt și răzuiți grăsimea.
Încălziți grăsimea la foc mediu până când ajunge între 275 și 300 pe un termometru prăjit.
Adăugați picioarele de pui, cu pielea în jos. "Dacă nu sfârâie cu adevărat, grăsimea nu este suficient de fierbinte. De asemenea, picioarele reci de pui vor scădea temperatura grăsimii, astfel încât să crească căldura la aproximativ 350."
Gătiti, reglând căldura pentru a menține temperatura între 275 și 300, până când puiul este ușor rumenit și crocant, 10 până la 12 minute, întorcându-se o dată. "Concentrați-vă pe obținerea unei piele frumoasă crocantă pe pui, nu doar pe timpul necesar."Folosind clești (și o lingură cu fante, dacă aveți nevoie, pentru a ajuta la menținerea puiului foarte fraged și delicat), transferați puiul într-un raft așezat peste o foaie de copt cu margini pentru a se scurge. Acum este gata de mâncare.
* Găsiți aceste grăsimi la unele măcelării și la magazinele alimentare bine aprovizionate.