Confit de fasole albă cu roșii prăjite și Orecchiette Fagioli all ' Succelletto
Confit de fasole albă cu roșii prăjite și Orecchiette Fagioli all ' Succelletto este un vegan rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 366 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cod prăjit cu fasole albă, compot de roșii și ulei de trufe, Cod prăjit cu fasole albă, roșii și Rețetă de ulei de trufe, și Supă de roșii cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță și adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2 inci. Se aduce la fierbere, se acoperă și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge.
3
Întoarceți fasolea în cratiță împreună cu ceapa, țelina, morcovul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți încet la foc mic la foc mediu-mic. (Dacă le încălziți prea repede, pielea se poate rupe.) Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți, neacoperit, până când fasolea este aproape fragedă, 20 de minute sau mai mult, în funcție de vârsta boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați sare, după gust și continuați să gătiți până când fasolea este fragedă, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească în lichid. (Puteți pregăti fasolea până la acest punct cu 1 până la 2 zile înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scurgeți fasolea și aruncați legumele, dar rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
9
Într-o tigaie preîncălzită care poate merge de la aragaz la cuptor, se toarnă 1/4 cană ulei de măsline, se adaugă căței de usturoi și se lasă să se caramelizeze, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă piureul de roșii, se fierbe aproximativ 10 secunde, apoi se adaugă fasolea și lichidul de fasole albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se presară deasupra cu roșii cherry, cimbru, pătrunjel, fulgi de ardei roșu și 1 cană de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute, apoi amestecați restul de 1 lingură de ulei de măsline, gustați pentru condimente și serviți peste pastele orecchiette.